Commentaren: 54
 • #54

  Maartje (donderdag, 09 november 2023 08:42)

  Gerard en zijn collega hebben mijn achtertuin helemaal opnieuw aangelegd. Harde werkers, er werd goed meegedacht en ze waren erg vriendelijk. Goede uitleg en tips over de verschillende planten en bloemen die aangeplant zijn. Kortom, erg tevreden en de tuin is prachtig geworden!

 • #53

  Wim (zondag, 13 augustus 2023 23:45)

  Mooie overkapping geplaatst, snel en degelijk, goede vakman.

 • #52

  Marian (zondag, 16 april 2023 21:37)

  Gerard heeft onze badkamer verbouwd. Zeg maar gerust een complete renovatie. We wilden er graag een muur uit zodat de badkamer groter werd en al het leidingwerk moest weggewerkt worden. Daarbij dacht hij mee over een logische indeling en wat mooi was. We hebben gerard mogen ervaren als een rustige man die erg nauwkeurig te werk gaat. Onze badkamer is een plaatje geworden en we zijn dan ook meer dan tevreden!

 • #51

  Wim Sprenger (zondag, 11 december 2022 16:26)

  Achter in onze tuin is een overkapping geplaatst met verlichting en elektra en er is opnieuw bestraat. Ook zijn er nieuwe stenen borders gemaakt met beplanting. Gerard Beekman is een nauwkeurige werker, een meedenker, is vriendelijk en aardig. Komt alle afspraken na.
  Bij een volgende klus zal ik hem zeker weer benaderen.

 • #50

  Martin (zondag, 26 juni 2022 20:06)

  Schutting voor de voor en achtertuin geplaatst en daarna aan 1 kant álles opnieuw betegeld zeer tevreden over het resultaat vooral als je wat extra's wil draait hij zijn hand niet voor om.

 • #49

  Ronald en Jenny (vrijdag, 04 maart 2022 19:51)

  Gerard heeft een achter overkapping aan ons huis gemaakt, geheel naar onze wensen. Het dak van de overkapping is voorzien van 2 strakke, platte dakramen waardoor we nog veel lichtinval hebben. Mooie bestrating onder en naast de overkapping gelegd. Tevens een betonvloer laten leggen in de garage. Gerard is een harde werker, fijn in de omgang en een vertrouwd persoon. Wij weten zeker voor in de toekomst Gerard te vinden, ons is het prima bevallen.

 • #48

  Anoniem (vrijdag, 14 januari 2022 10:37)

  Gerard heeft onze overkapping gedaan. hij is supermooi geworden. het duurde wel langer dan verwacht maar dat is volgens ons normaal want hij is er TOP uitgekomen en we zijn hier heel blij mee. werkt hard en goed

  Aanrader

 • #47

  Erik (vrijdag, 27 augustus 2021 21:04)

  Gerard Beekman heeft bij ons in twee dagen een prachtige schutting geplaatst. Alles keurig afgewerkt, we zijn zeer tevreden en blij met onze nieuwe schutting plus tuindeur.

 • #46

  Anette Bos (vrijdag, 30 april 2021 17:51)

  Ontzettend blij met het resultaat wat Gerard heeft gerealiseerd in onze tuin. Een mooie schutting en bestrating in een tuin met veel hoogteverschil.
  Een rustig persoon die nauwkeurig werkt, afspraken nakomt, bij problemen denkt in oplossingen en luistert naar de wensen van de klant en hier ook wat mee doet door advies te geven of ideeën te delen.

 • #45

  Diana Wubbolt-Dalmolen (zondag, 25 april 2021 12:13)

  Onze achtertuin hebben wij opnieuw laten bestraten door Klus en Tuinbedrijf Beekman. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Gerard werkt hard, netjes en nauwkeurig. Hij denkt ook mee in oplossingen. Zeker een aanrader om door hem je tuin te laten doen.

 • #44

  Irma (vrijdag, 19 maart 2021 19:19)

  Mijn voortuin ziet er weer keurig uit!
  Gerard denkt mee in oplossingen. Werkt snel en netjes.
  Erg tevreden.

 • #43

  Hilbrand (dinsdag, 15 december 2020 15:57)

  Ook ik ben via een collega in contact gekomen met Gerard. Zo blijkt mond op mond reclame is de beste manier. Bij mij is een tuinhuis gebouwd van lariks. Degelijk en goed. Heb meegeholpen wat weer in de prijs scheelde.
  Gerard is een vakman en ook prettig in de omgang.
  Prijs/kwaliteit helemaal prima.
  Ik kan hem dan ook warm aanbevelen!

 • #42

  Rosemarie en Frank (donderdag, 15 oktober 2020 22:06)

  Gerard is ons aangeraden door een collega; na een constructief offertetraject hebben we hem de voor- en achtertuin van onze nieuwbouwwoning laten aanleggen. Onze ervaringen: nuchter en betrouwbaar, prettig in de omgang, vakman, werkt zeer zelfstandig, komt afspraken na, levert keurig werk af. Oftewel: zeer aan te bevelen!

 • #41

  Gerwin en Anita (dinsdag, 07 juli 2020 23:13)

  Klus en Tuinbedrijf Beekman heeft bij ons de tuin bestraat en een tuinpoort geplaatst. Vooraf duidelijk doorgenomen hoe en wat wij wilden, duidelijke offerte. Gerard is een harde werker overlegt tijdens de werkzaamheden waar nodig.
  Zeker een aanrader.

 • #40

  Henk Jan (woensdag, 29 april 2020 15:53)

  Ik heb mijn achtertuin opnieuw laten aanleggen door Klus & Tuinbedrijf Beekman. Het resultaat is boven verwachting mooi geworden. Gerard is een betrouwbare, harde werker met oog voor detail. Hij heeft mij goed van advies voorzien en alles keurig volgens plan uitgevoerd. Buiten dat het mijn verwachting heeft overtroffen, is Gerard een plezierige man die met passie zijn werkzaamheden uitvoert. Een aanrader!

 • #39

  Tanja (maandag, 09 maart 2020 21:53)

  Betrouwbaar en beschikbaar. Nuchter zonder poe ha!
  Gewoon prettig en voelt vertrouwd Gerard om het huis in de aan het werk te hebben.

  Zeker een aanrader.

 • #38

  Tinie (maandag, 24 februari 2020 10:01)

  Mijn woonkamer is opnieuw behangen. Ik ben hier erg tevreden mee. Ook is het keurig netjes achtergelaten.

 • #37

  Fam.Westermolen (maandag, 13 januari 2020 11:14)

  Het klus en Tuinbedrijf Beekman bevalt heel goed.
  Vorige week heeft Gerard onze zolder netjes afgetimmerd tot slaapkamer.
  Vanaf het begin "offerte opmaken tot eindresultaat"heel correct en netjes gewerkt.
  Heeft ons constant op de hoogte gehouden wat hij ging doen.
  Eindresultaat is dan ook iets waar we zeer trots op zijn.
  kortom een bedrijf wat ik zeker weer ga benaderen voor verder werkzaamheden en kan aanbevelen bij iedereen. foto's volgen

 • #36

  Gerrit en Ans (zondag, 22 december 2019 10:30)

  Vrijdag zijn hier tegels gelegd voor de ombouw van de containers. Keurig werk verricht.

 • #35

  Martin en Nathalie (maandag, 16 september 2019 20:23)

  Gerard heeft ons goed geholpen om onze plannen voor een tuinhuisje concreet te maken.
  Verder heeft hij snel en netjes gewerkt en heeft hij netjes geholpen om de terrashaard te installeren. Bovendien hadden we leuke gesprekken tijdens de paar dagen dat hij het tuinhuisje en de terrashaard geplaatst heeft.

 • #34

  Bijen & Scheerhoorn (vrijdag, 04 januari 2019 10:18)

  Het klusbedrijf van Gerard bevalt heel goed!
  De eerste keer dat hij langs kwam waren we direct tevreden over de het eerlijke advies en zijn expertise. Afgelopen week heeft hij bij ons rolluiken van de kozijnen gehaald. Super snel gedaan en netjes afgewerkt. Met vertrouwen laten wij de isolatie van onze vloeren aan Gerard over. Klus bedrijf in Groningen nodig? niet verder zoeken :)

 • #33

  Diana en Aalt (vrijdag, 16 november 2018 12:32)

  Wij zijn de buren van Ron en Liesbeth van de andere recensie.
  Ook wij zijn erg tevreden over de oprit en de gemeenschappelijke
  border. We zijn niet alleen blij met het eindresultaat, maar ook
  met de manier waarop het tot stand gekomen is.
  Vanaf de duidelijke offerte met diverse opties, het meedenken en
  geven van vakkundig advies tot en met de realisering is alles
  voortreffelijk uitgevoerd. De samenwerking en het bereikbaar
  zijn voor vragen is als zeer prettig ervaren.
  Bij deze danken we Gerard en z'n team voor de inzet.

 • #32

  Ron en liesbeth Rozenberg (donderdag, 08 november 2018 22:33)

  Wij zijn erg tevreden met de aanleg van oprit en borders.
  Binnen enkele dagen is onze zandvlakte voor de deur veranderd een moderne oprit wat veel positieve reakties uit de omgeving opleverd.
  Ook de inrichting van de gemeenschappelijke border is een sukses.

 • #31

  Familie van der Linden (donderdag, 16 augustus 2018 22:23)

  We zaten in hoge nood, we hadden te weinig expertise om onze eigen overkapping te bouwen. Gelukkig schoot KTB te hulp. Fantastisch ! In twee dagen tijd stond onze prachtige overkapping! Wat is hij mooi en wat zitten wij prachtig in onze mooie overkapping. Dankzij KTB! Bedankt! Voor onze volgende klussen weten we te vinden.

 • #30

  Bas Temmink (zondag, 05 augustus 2018 11:43)

  100% betrouwbaar.
  Excellent vakmanschap.
  Tot in de kleinste detail topkwaliteit(overal de puntjes op de i).
  Eerlijke en realistische offerte.
  Komt alle afspraken na.
  Samenwerking met dakdekker uitstekend.
  Kan goed luisteren naar de klant en doorziet heel snel wat er moet gebeuren.
  Binnen kort tijdsbestek alle werkzaamheden klaar; er wordt goed doorgewerkt met volle aandacht voor de kwaliteit van het werk.
  Vriendelijke en oprechte man.

  Wij zijn heel blij dat Gerard Beekman onze dakkapel heeft gerenoveerd. Deze was er zeer slecht aan toe. Gerard Beekman heeft het werk aangenomen, een planning gemaakt en de dakkapel gerenoveerd met een zeer hoge kwaliteitsstandaard. Hij heeft vooraf duidelijk de verschillende mogelijkheden met ons doorgenomen en vakkundig advies gegeven. Onze dakkapel is nu vele malen beter dan toen ons huis nieuw werd opgeleverd. Dit alles is gerealiseerd binnen een kort tijdsbestek en tegen een alleszins zeer aantrekkelijk en concurrerend tarief.

  Ons huis heeft nu een prachtige dakkapel.

  Zoek je een eerlijke vakman die topkwaliteit levert voor een scherpe prijs dan kan ik Gerard Beekman van harte aanbevelen.

 • #29

  Cok (zondag, 17 juni 2018 19:50)

  Ik ben heel blij met het project in mijn tuin en hoe het is uitgevoerd door Gerard. Gerard is snel in de communicatie, denkt mee met je plan en voert het voortvarend en met vakwerk uit. Er is een heel mooi overkapt terras geplaatst, een schutting, een terras met een stoere pergola, een schuur en een poortdeur. In dat alles vakkundig bijgestaan door Kerwin. Verder heeft Edwin de heg en de bomen snel gerooid en opgeruimd. Mijn tuin heeft een make-over gekregen waar ik heel tevreden mee ben. Ik kan Gerard bij iedereen aanbevelen en zal hem weer vragen als ik een klus heb.

 • #28

  Henk (woensdag, 25 april 2018 21:52)

  Gerard heeft geheel volgens afspraak en verwachtingen onze schuttingen vervangen.
  Alles is geheel keurig volgens planning uitgevoerd.

 • #27

  Marco Wiering (dinsdag, 06 februari 2018 10:05)

  Klus en Tuinbedrijf Beekman is zeker aan te bevelen. Alles perfect gemaakt en zeer vriendelijke en snelle communicatie.

 • #26

  Ria (zondag, 04 februari 2018 15:06)

  Dit bericht is geüpload vanwege de (ver) nieuw(d)e Website:
  Oorspronkelijk geplaatst op (zaterdag, 30 september 2017 21:27)

  Gerard heeft het schilderwerk en het vervangen van rotte delen vakkundig en naar volle tevredenheid uitgevoerd.ik zal hem een ieder adviseren

 • #25

  Jessica (zondag, 04 februari 2018 15:02)

  Dit bericht is geüpload vanwege de (ver) nieuw(d)e Website:
  Oorspronkelijk geplaatst op (maandag, 25 september 2017 18:22)

  Gerard heeft hier een schuur en overkapping geplaatst.
  In 2 dagen waren ze klaar en we zijn zeer tevreden met het resultaat!
  Ook over de nazorg niets anders dan lof

 • #24

  Marjan (zondag, 04 februari 2018 15:01)

  Dit bericht is geüpload vanwege de (ver) nieuw(d)e Website:
  Oorspronkelijk geplaatst op (zaterdag, 23 september 2017 22:39)

  In 1 woord, GEWELDIG!
  Gerard heeft met zijn 2 hulpen bij ons een groot project tot een super mooi resultaat weten op te leveren.
  Onze tuin heeft een algehele metamorfose ondergaan.
  Gerard reageert snel, vanaf het begin tot het eind vind ik alles super, ze zijn bij ons ongeveer 6 weken bezig geweest, en het resultaat is geweldig.
  Dit bedrijf is zeer zeker en aanrader, er is voor ons een prachtig ontwerp gemaakt, en alles is heel goed verlopen .
  ook is het mooi dat Gerard met de 2 boys de tuin doen, schutting plaatsen, tegels leggen, overkapping maken, kortom 2 rechter handen.
  Ik /wij zijn heel tevreden met dit bedrijf, echt helemaal top.
  Wij komen hier zeker terug als wij iets te doen hebben.

  Gerard Kerwin en Jeffrey, hier nogmaals onze hartelijke dank voor jullie werk wat jullie bij ons gedaan hebben, echt helemaal top!

 • #23

  Coretta (zondag, 04 februari 2018 14:59)

  Dit bericht is geüpload vanwege de (ver) nieuw(d)e Website:
  Oorspronkelijk geplaatst op (woensdag, 20 september 2017 08:47)

  Sterke, goed uitziende schutting gekregen van Gerard en zijn team. In twee dagen tijd is de oude meuk verdwenen en staat er iets wat de komende jaren rechtop blijft staan. En nadat ze klaar zijn, is alles netjes opgeruimd en in orde.
  We onthouden dit bedrijf voor volgende klussen. Het is heel fijn om iemand te kennen die niet alleen kan klussen, maar die ook verstand heeft van tuinen.
  Aanrader!

 • #22

  Adrie en Sabien (zondag, 04 februari 2018 14:57)

  Dit bericht is geüpload vanwege de (ver) nieuw(d)e Website:
  Oorspronkelijk geplaatst op (woensdag, 02 augustus 2017 16:14)

  Direct vanaf het begin een goede klik met Gerard en zijn gewaardeerde helpers gekregen. De eerste klus bij ons, dus altijd even afwachten wat het gaat worden, maar het vernieuwde plafond van onze carport is er bijzonder fraai ingekomen conform onze wensen en wij zijn wat dat betreft heel precies. Een waar kunststukje omdat de bestaande carport aan de onderkant slecht was afgewerkt en het de nodige vakmanschap vereiste om het plafond met verlichting waterpas eronder te maken.
  Niets dan lof. Wij bevelen dit bedrijf dan ook van harte aan.
  Hartelijk dank Gerard en boys!!

 • #21

  Cheikh en Mieke (zondag, 04 februari 2018 14:55)

  Dit bericht is geüpload vanwege de (ver) nieuw(d)e Website:
  Oorspronkelijk geplaatst op (zaterdag, 15 april 2017 12:11)

  Harde werkers, professioneel en betrouwbaar. Alles is in goed overleg mogelijk. Gerard en Kerwin hebben in no time een overkapping neergezet en de voortuin weer prachtig en verzorgd afgeleverd.
  De overkapping was geen standaard overkapping maar voor Gerard geen probleem. Doen wat is afgesproken, vakkundig. Ik zou ieder aanraden om met dit bedrijf in zee te gaan. Voor een evt volgende klus hoef ik niet verder te zoeken!!!
  Nogmaals bedankt!!!

 • #20

  Maarten Derksen (zondag, 04 februari 2018 14:53)

  Dit bericht is geüpload vanwege de (ver) nieuw(d)e Website:
  Oorspronkelijk geplaatst op (donderdag, 09 maart 2017 19:55)

  Gerard heeft bij ons een prachtige schutting geplaatst. Het overleg vantevoren was heel prettig, de offerte was duidelijk en redelijk geprijsd, en het werk is goed en vlot gedaan. We zijn heel tevreden.

 • #19

  Marieke (zondag, 04 februari 2018 14:52)

  Dit bericht is geüpload vanwege de (ver) nieuw(d)e Website:
  Oorspronkelijk geplaatst op (donderdag, 17 november 2016 09:35)

  Vorige week hebben Gerard en Kerwin op mijn kantoor twee laminaatvloeren gelegd. Ik had gevraagd of dit op een woensdag kon omdat mijn collega die in deze kamers werkt dan vrij. Ondanks dat dit een lastige dag voor Gerard was, heeft hij het toch weten te regelen direct de eerstvolgende woensdag te kunnen komen.

  Ik ben ontzettend tevreden met het resultaat; de vloeren waren lastig te leggen vanwege hoogteverschil, maar ook daar is nu niets meer van te zien/merken.

  Alles is door hun geregeld; van het ophalen van de vloeren, het leggen, het afvoeren van het oude tapijt en het opruimen/schoonmaken.

  Ik zal UW HULP BIJ HUIS aan iedereen aanbevelen; het is een accuraat, professioneel en betrouwbare partij om zaken mee te doen! Gerard en Kerwin, nogmaals hartelijk dank!

 • #18

  Trudy (zondag, 04 februari 2018 14:50)

  Dit bericht is geüpload vanwege de (ver) nieuw(d)e Website:
  Oorspronkelijk geplaatst op (vrijdag, 30 september 2016 21:23)

  Huisje van mn moeder opgeknapt ,is erg netjes geworden. Het contact was erg plezierig en daar waar nodig was goed overleg. Moeders helemaal happy en is er nog mee bezig dat het zo mooi is geworden.

  Nogmaals bedankt ook namens moeders.

 • #17

  M.V. (zondag, 04 februari 2018 14:49)

  Dit bericht is geüpload vanwege de (ver) nieuw(d)e Website:
  Oorspronkelijk geplaatst op (woensdag, 14 september 2016 23:44)

  Prettige mannen, goede afspraken en service en een prachtig hek om mijn tuin met een fijne bank en schutting...!!! Ben zeer tevreden!!!

 • #16

  Gerda (zondag, 04 februari 2018 14:47)

  Dit bericht is geüpload vanwege de (ver) nieuw(d)e Website:
  Oorspronkelijk geplaatst op (vrijdag, 12 augustus 2016 20:59)

  Zeer tevreden over de snelle service.
  Vandaag zijn er vloeren gelegd, laminaat en het ziet er piekfijn uit!

 • #15

  Mevr.M. Friso-Cazemier (zondag, 04 februari 2018 14:46)

  Dit bericht is geüpload vanwege de (ver) nieuw(d)e Website:
  Oorspronkelijk geplaatst op (vrijdag, 15 juli 2016 23:05)

  Wat ik ook tegen Gerard heb gezegd....ik kan niet anders zeggen dat ik (wij) zeer tevreden zijn met het resultaat. Je hebt gedaan wat we hebben afgesproken...en heel goed mee gedacht. Gerard is een harder werker (zijn collega overigens ook..good team work). Ik (wij) raden hem zeker aan ....aan ieder die hulp binnen of buitenshuis nodig heeft. Wij kunnen niet wachten voor onze volgende project om die samen met jou (en eventueel met je collega) te doen.

 • #14

  Loes Veen (zondag, 04 februari 2018 14:43)

  Dit bericht is geüpload vanwege de (ver) nieuw(d)e Website:
  Oorspronkelijk geplaatst op (dinsdag, 28 juni 2016 13:28)

  Gerard heeft onze achtertuin van een jungle tot een heerlijke leefbare tuin verbouwd!
  Wij zijn super tevreden. Hij reageert snel op mailtjes, kan goed met hem overleggen, denkt mee hoe het financieel in je plaatje past, is betrouwbaar en ook nog een vakman.
  Kortom wij raden hem iedereen aan.

 • #13

  Theo (zondag, 04 februari 2018 14:41)

  Dit bericht is geüpload vanwege de (ver) nieuw(d)e Website:
  Oorspronkelijk geplaatst op (zondag, 29 mei 2016 12:31)

  Gerard heeft bij onze dochter in 3 dagen tijd haar tuin een geweldige metamorfose gegeven. Samen met zijn team heeft hij keihard gewerkt om deze klus te realiseren. Ondanks wat tegenslagen, het slechte weer en veel onzichtbare stenen onder het gras heeft hij een compleet nieuw terras met aanbouw schuur gerealiseerd. Van niks zoiets mooi`s maken, top prestatie.
  Alle afspraken zijn door hem 100% nagekomen.
  Gerard bedankt en voor een volgende klus weet ik je zeker te vinden.
  Nogmaals mijn dank hiervoor.

 • #12

  Jolinde S (zondag, 04 februari 2018 14:39)

  Dit bericht is geüpload vanwege de (ver) nieuw(d)e Website:
  Oorspronkelijk geplaatst op (donderdag, 21 april 2016 09:45)

  Gerard heeft in een week onze achtertuin omgetoverd van een schots en scheef struikenwoud naar mooie stadstuin. Er is een prachtige houten overkapping geplaatst met daaronder een (zelf getimmerd) kist/bankje voor buitenspeelgoed. De bestrating is volledig gedaan, er is een trampoline in de grond geplaatst met kunstgras erom heen en een mooie border gemaakt. Gerard heeft (samen met de ondersteuning) prima werk geleverd, hij is prettig in de omgang en werkt hard. Wij zouden hem zeker aanbevelen.

 • #11

  M.Hesselink-Spijker (zondag, 04 februari 2018 14:38)

  Dit bericht is geüpload vanwege de (ver) nieuw(d)e Website:
  Oorspronkelijk geplaatst op (zaterdag, 19 maart 2016 21:17)

  Wij hebben Gerard gevraagd om onze schutting te verwijderen en om een nieuwe schutting te plaatsen. We konden op zeer korte termijn een afspraak maken, kregen snel een hele redelijke offerte en al gauw werd aan de afgesproken klus begonnen. Het weer viel die dag erg tegen - het vroor zelfs - maar het het goede humeur van deze harde werkers werd hierdoor niet verstoord. Al gauw stond er een superstrakke schutting. De schuttingdeur sloot nog niet helemaal goed en dit werd ook snel keurig verholpen.
  We hebben nog meer werkzaamheden in onze tuin gepland staan en Gerard denkt hierin goed mee. Binnenkort start hij aan de volgende klus in onze tuin en we willen hem in de toekomst ook vragen voor klussen in huis. Kortom: we zijn dik tevreden met de klushulp van Gerard! Wat ons betreft is Gerard echt een aanrader om in te huren als klusser. Hij is snel, professioneel en betrouwbaar en zijn prijzen zijn ook heel redelijk.

 • #10

  Ali Bolt (zondag, 04 februari 2018 14:36)

  Dit bericht is geüpload vanwege de (ver) nieuw(d)e Website:
  Oorspronkelijk geplaatst op (maandag, 14 maart 2016 22:39)

  Ik heb een kinderopvang aan huis en daardoor weinig tijd voor de tuin en verder wilde ik voor al het rijdende speelgoed een overkapping.
  Dus hebben we uw hulp bij huis ingeschakeld. De overkapping en bestrating is heel mooi geworden en de tuin heeft er nog nooit zo mooi uit gezien!
  Wij zijn heel blij met het resultaat en zullen dit bedrijf zeker aanraden bij andere mensen!

 • #9

  Andreas Lundberg (zondag, 04 februari 2018 14:35)

  Dit bericht is geüpload vanwege de (ver) nieuw(d)e Website:
  Oorspronkelijk geplaatst op (vrijdag, 11 december 2015 13:14)

  Ik heb een woning te koop staan in Beijum. Omdat ik in Zweden woon en huurders heb gehad die zelf helemaal geen onderhoud hebben gedaan, was het na drie jaar echt een puinhoop in de tuin en binnen huis.

  Gerard heeft de overwoekerde tuin omgetoverd tot een net achtertuintje en een keurige voortuin, en hij heeft een stevig schimmelprobleem binnen weten te verwijderen en ervoor gezorgd dat het er verzorgt uitziet. Het ging vlot en voor een goede prijs. Ik zal hem met volle vertrouwen meer opdrachten geven zodat het huis eindelijk wordt verkocht!

 • #8

  A.Gehrels (zondag, 04 februari 2018 14:34)

  Dit bericht is geüpload vanwege de (ver) nieuw(d)e Website:
  Oorspronkelijk geplaatst op (zaterdag, 10 oktober 2015 11:25)

  Gerard heeft bij ons in de garage een zoldertje gemaakt en de dakkapel van binnen afgetimmerd. Beide werkzaamheden zijn nauwkeurig en volgens planning uitgevoerd. Hij komt ook met goede ideeen en afspraak is afspraak.

  Kortom: Gerard verstaat zijn vak en bij een volgende klus zal ik zeker aan hem denken

 • #7

  Schaake (zondag, 04 februari 2018 14:32)

  Dit bericht is geüpload vanwege de (ver) nieuw(d)e Website:
  Oorspronkelijk geplaatst op (zaterdag, 29 augustus 2015 16:33)

  Gerard heeft een dag hard gewerkt in onze tuin. Netjes alles achtergelaten en opgeruimd. Wij zijn erg tevreden en zouden Gerard aanbevelen aan anderen. Ook redelijke prijzen!
  Bedankt Gerard!

 • #6

  Edward (zondag, 04 februari 2018 14:31)

  Dit bericht is geüpload vanwege de (ver) nieuw(d)e Website:
  Oorspronkelijk geplaatst op (donderdag, 20 augustus 2015 19:53)

  Ik had het helemaal gehad met de veel te grote coniferen in mijn voortuin en wilde ze laten vervangen door een schutting. Diverse bedrijven benaderd maar deze was een stuk goedkoper dan de rest. In één middag hebben ze met 2 man mijn coniferen verwijderd, het afval ervan direct weg laten brengen en een kwaliteit schutting geplaatst. Hartstikke tevreden, aardige gasten, aanrader!

 • #5

  K. Bot (zondag, 04 februari 2018 14:30)

  Dit bericht is geüpload vanwege de (ver) nieuw(d)e Website:
  Oorspronkelijk geplaatst op (zaterdag, 15 augustus 2015 09:31)

  Onze tuin was een grasveld met wat onkruid. Globaal had ik aan Gerard aangegeven hoe ik het graag zou willen hebben. Hij heeft hier een prachtig ontwerp van gemaakt. Met z'n tweeën hebben ze heel hard en netjes gewerkt om het voor elkaar te krijgen. Ik ben dik tevreden! Een aanrader om met dit bedrijf in zee te gaan.